contact

Welkom bij Verzekerd van Kennis

Verzekerd van Kennis dé nieuws website op het gebied van Verzekeringen en Aansprakelijkheid. Verzekerd van Kennis publiceert regelmatig artikelen over de nieuwste rechtspraak en actuele nieuwsberichten.

Kennis voor wie?

Op onze nieuwspagina is voor iedereen bedoeld met interesse vanuit verzekeringsperspectief of voor personen werkzaam op het gebied van verzekeringen en schade, denk aan:

  • Schadebehandelaars
  • Schade-experts
  • Juridische professionals

Wij proberen de berichten voor u zo overzichtelijk mogelijk te maken, zodat u snel verzekerd bent van kennis! Let op, helaas kunnen wij de kwaliteit van de inhoud van deze berichten niet garanderen. U blijft zelf verantwoordelijk. Wij wensen u veel leesplezier en hopen vooral dat wij met al die juridische brei aan berichten die er zijn een snel en duidelijk overzicht kunnen bieden. Als u verzekerd bent van kennis, zijn wij blij en is onze missie geslaagd. Laat u weten of wij verzekerd zijn van onze missie?

Uw bijdragen

Wilt u ook een bijdrage leveren op Verzekerd van Kennis? Verzekerd van Kennis is bedoeld voor iedereen met interesse in de onderwerpen. Dat betekent dat iedereen met affiniteit op deze vakgebieden een artikel kan schrijven en mag publiceren. U bent van harte welkom om een artikel te schrijven, van 1 jaar ervaring tot 30 jaar ervaring. Verzekerd van Kennis is voor intereen met interesse, maar ook door iedereen met interesse.

Waar hebben wij interesse in:

  • Juridisch artikelen; uw bijdrage wordt met uw naam en kantoornaam gepubliceerd;
  • Rechtspraak (die nog niet gepubliceerd is); uiteraard zullen de partijen anoniem worden aangeduid;
  • Noot onder de uitspraken;
  • Nieuws dat relevant is voor de verzekeringstak.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u liever adverteren en benieuwd zijn dan naar hoeveel bezoekers wij dagelijks trekken? Neem contact op via redactie@verzekerdvankennis.nl en wij streven ernaar uw vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

error: Content is protected